Heu oblidat la contrasenya?
Heu oblidat l'usuari?
Activitat online més activitat pràctica presencial

L'objectiu principal d'aquesta activitat del projecte "Puja al Bus!" és acostar, per mitjà d'una metodologia innovadora, la utilització del transport públic als nens i nenes, proporcionar-los informació i recursos perquè tinguin un major grau d'independència en la seva mobilitat.

S'ofereix una activitat teòrica online complementada amb una activitat pràctica presencial adreçada als alumnes de cicle superior de primària, que per la seva edat ja comencen a desplaçar-se sols, ja sigui per anar a l’escola o bé en el seu temps lliure. Alguns d’ells, el curs vinent hauran d’anar a estudiar a un nou centre, al qual potser només podran accedir amb transport públic o cotxe.

La part de l’activitat teòrica es realitza online a la mateixa aula i està guiada per una monitora virtual. La persona responsable del grup-classe en determina la durada.

La part pràctica consisteix a fer un viatge amb autobús dins del seu poble o ciutat, des de l’escola i acompanyats de dos educadors. Aquesta part té una durada aproximada d’1 hora.

Principal requisit:
Per poder realitzar aquesta activitat, l’escola ha d’estar situada en un dels municipis als quals Baixbus dóna servei (vegeu municipis).


Per a més informació sobre l’activitat “Puja al Bus” cal contactar per telèfon al 678 263 792 o per correu electrònic a pujaalbus@baixbus.com